Vendndodhja e klinikës
  • Vital Fulya Plaza – Teşvikiye Mh. Hakkı Yeten Cd. No:23, Şişli / Stamboll, Turqi
Informacioni i Kontaktit
Koha e punes
  • Hënë-Premte 08:00 – 19:00
    E shtunë 08:00 – 17:00
    E diel e mbyllur

Kontaktoni Me Ne

Për pyetje të përgjithshme, ju lutemi na dërgoni një mesazh dhe ne do t’ju kthehemi menjëherë. Ju gjithashtu mund të na telefononi drejtpërdrejt për të folur me një anëtar të ekipit tonë të shërbimit.

Fushat e shënuara me * janë të nevojshme.

Mediat sociale